26. 07. 2013.

Црно-беле столице у Хумској у зимској паузи

На конференцији за новинаре организованој у клубу спортиста стадиона Партизан, "Лав" је званично уручио доживотне карте навијачима Партизана: Саши Живковићу, Срђану Пандурову и Горану Нистору, док ће Марију Панићу бити додељена накнадно. Они су ову изузетно вредну награду добили учешћем у наградном конкурсу "Лав игра и страст". Срећним добитницима је награде, које се први пут додељују у Србији, уручио фудбалер српског шампион Саша Марковић.

Навијачи учешћем у акцији компаније "Карлсберг Србија" помажу да се у Хумској коначно поставе црно-беле столице. До сада је обезбеђено 60 одсто неопходних средстава, а најављено је да би нове столице требало да буду постављене у зимској паузи.

- Овом приликом позивамо све навијаче Партизана, који то још увек нису, да се региструју на сајту lavigraistrast.com и да, с обзиром да конкурс лагано улази у финиш, не пропусте прилику да освоје сјајне награде, као што су дресови Партизана или сезонске карте за нову сезону - изјавио је Игор Јанковић, бренд менаџер компаније "Карлсберг Србија".

sportal.rs



Nema komentara :

Objavi komentar