14. 04. 2013.

Вујошевић: Да ли сад видите таленат?

Тренер Партизана мт:с похвалио своје играче победе над Металцем.
"Верујем да је све више људи свесно о каквим талентима се ради".
Шеф струке црно-белих Душко Вујошевић има разлог за задовољство.
Његови играчи победили су у недељу увече Металац и сачували перфектан низ у Суперлиги Србије.
До одласка на евролигашки важан полуфинални меч Фајнал фора АБА лиге против Игокее играће још против Константина, у среду.
 Тренер црно-белих рекао је на конференцији за новинаре после окршаја са Ваљевцима да екипа из дана у дан доказује колико је талентована и да јој се "исплаћује" напоран рад.
"Морам да похвалим момке, веома су поштени и радни, а на терену проводе више времена од других. Они који раде напорно нису спремни лако да се предају, верујем да је све више људи сада свесно о каквим талентима се ради", рекао је Вујошевић..
Он је додао да је вечерашњи дуел био добра прилика за играче који у претходном периоду нису имали запажене улоге.
 "Квалитет Партизана је у томе што има добар приступ у свакој утакмици, уз максималну ангажованост и борбеност. Вечерас сам убацио играче који нису имали велику минутажу, а имали смо и повратак капитена Лучића после повреде. Искрено, важнији су ми минути тих играча због њиховог враћања у форму, него да ли ће разлика бити неколико кошева већа", навео је Вујошевић.
 Тренер Металца Владимир Мишковић казао је да је његова екипа покушала да се што часније супростави актуелном шампиону.
 "Партизан је још једном потврдио да је веома јак, а ми смо само у појединим тренуцима потврдили да имамо квалитет. Ту пре свега мислим на прву и последњу четвртину, али су нам се опет догађале осцилације у игри. Још нисмо показали сав потенцијал, а сад се окрећемо мечу са Звездом у среду", поручио је Мишковић.

Извор: mondo.rs