14. 04. 2013.

ПАРТИЗАН МТС: Враћају се Вујошевић и Лучић


Црно-бели респектују Металац, али су решени да у недељу (18.30) пред својим навијачима наставе серију победа у Суперлиги Србије.
Партизан мт:с коначно је комплетан!
 Тренер Душко Вујошевић издржао је два меча суспензије, због физичког контакта са судијом на "вечитом дербију", док је Владимир Лучић санирао повреду мускулатуре леђа и почео да тренира са екипом.
Лучић ће против Металца уписати први наступ у актуелном такмичењу, након три недеље паузе.
Црно-бели чврсто држе лидерску позицију, са стопроцентним учинком у прва четири кола, а Металац је мимо очекивања на дну табеле, заједно са Константином, са скором 0-4.
"Металац из сезоне у сезону има велике аспирације. У ово сложено време, са аспекта финансија, људи који воле тај клуб успели су да направе изузетно квалитетан тим. На терену за сада нису испунили очекивања, али се сигурно неће предати, ни одустати од жеље да се пласирају у АБА лигу", рекао је помоћни тренер Партизана Велимир Гашић.
Главна снага Ваљеваца су тројица црногорских кошаркаша - Бојан Бакић, Владимир Дашић и љубимац Гробара Славко Вранеш.
Ипак, чак ни са тако звучним појачањима за наше оквире, они нису успели да добију ниједну утакмицу.
 У прва три кола им је и срећа окренула леђа, док их је у четвртом убедљиво савладала Мега Визура.
 "Ми знамо шта нам је чинити. Врло добро радимо и тренирамо, битно је да смо у успону форме и да играчи испуњавају захтеве постављене пред њих. Наравно да и овом приликом очекујемо победу, а наше верне навијаче позивам да дођу и поново пруже подршку младом тиму", додао је Гашић.
Црно-белима после Металца остаје још меч са Константином, такође у Пиониру, а онда најважнија утакмица овог пролећа.
"Морамо да победимо. Очекује нас Фајнал фор АБА лиге, зато је у наредном периоду свака утакмица важна за нас и морамо да је одиграмо на прави начин", рекао је одлични Француз Жофри Ловерњ.

Извор: mondo.rs