04. 08. 2013.

КК Партизан почиње припреме!

КК Партизан почеће у понедељак у ''Хали спортова'' на Новом Београду припреме за предстојећу сезону. Клуб се, као и претходних година, налази у тешкој финансијској ситуацији, и покушаће да се и ове сезоне одбрани од свих удараца и настави шампионски низ.


Тренер црно-белих, Душко Вујошевић, на старту припрема неће моћи да рачуна на све играче. Наиме, репрезентативци Француске и Србије су на припремама за европско првенство, док је Давис Бертанс ван строја. Шампиона Србије су напустили капитен Владимир Лучић, Марко Чакаревић, Немања Гордић и Бранислав Ђекић, док су у клуб пристигли перспективни Ђоко Шалић, и највероватније Стефан Пот. На првом тренингу ће се поред њих наћи и нови капитен Драган Милосављевић, Никола Милутинов, Михајло Андрић и Младен Ђорђевић.

Први део припрема биће одрађен у Београду, док ће касније црно-беле пут одвести у Македонију, односно Шпанију на припремне турнире. Најтеже провере Партизан ће имати на престижном турниру ''Коста дел Сол'' у Малаги, где ће снаге одмерити са домаћом Уникахом, и Реал Мадридом. (19. и 20. септембар). Наредни противници, требало би да буду Гран Канарија, Мурсија и евентуално Локомотива Кубан.



Nema komentara :

Objavi komentar