11. 06. 2013.

Ово су могућа појачања Партизана


Прво од могућих појачања овог лета је Никола Аксентијевић. Подсетимо, Аксентијевић је у лето 2012. напустио црно-беле и преселио се у Витесе, где није одиграо ниједан меч. Партизан се целу сезону мучио са бековима, па се у табору црно-белих надају повратку Аксентијевића, који би требао да буде решење тих мука.

После одласка Марковића у Бенфику и све извеснијег одласка Шћеповића у Олимпијакос, шампион мора да тражи нападача. Црно-бели као идеално решење виде бившег играча Рада, а сада играча Хофенхајма, Филипа Малбашића. Опција је да Малбашић дође на једногодишњу позајмицу.





Још једно појачање овог лета могло би да стигне, а постоји шанса да то буде Ненад Адамовић који наступа за Хајдук из Куле. Адамовић је у периоду од 2002-2007 играо за Телеоптик. Осим Хајдука, у каријери је наступао за Металац и Смедерево.





Jош један нападач који би овог лета могао да се пресели у Хумску 1 је Урош Ђурђевић. За овог момка је интересантно да је каријеру почео у омладинским селекцијама Црвене Звезде. На 30 утакмица за Рад постигао је 9 голова.




Играч који је тренутно слободан и који би могао, поново, да обуче црно-бели дрес је Никола Гулан. Гулан је у периоду од 2006-2007 играо за Партизан. Одиграо је само 8 утакмица, а оно што је интересантно је да је Никола после Партизана, играо у Фиорентини, где је чак 5 пута био слат на позајмице! Чак је и Рашовић изјавио да би Гулан Партизану добро дошао.


Богдан Радосављевић, Партизан Београд




Nema komentara :

Objavi komentar