02. 05. 2013.

Партизан уз новог тренера и Гробаре у походу ка титули! (данас, 18:30)

Данас од 18:30 у 26. колу Супер лиге Србије Партизан дочекује Раднички из Ниша. Црно-бели без права на кикс јер му вечити ривал дише за вратом. До краја сезоне остало је још пет кола.


Фудбалери Партизана су за кратак временски период закомпликовали себи живот и предност од једанаест бодова смањили на свега два. Видевши да је Партизан све лошији УО Партизана је одлучио да смени тренера Владимира Вермезовића и на његово место постави Вука Рашовића који је до тог тренутка водио Телеоптик, филијалу Партизана. Рашовић је учио занат од Јокановића, Стевановића и Станојевића. Он је изјавио да верује у титулу и подршку навијача, као и да ће бити промена у тиму Партизана.

Биће промена у тиму, не бих сада о именима и начину на који ћемо играти. Ја сам оптимиста, очекујем добру игру, подршку публике и добар резултат. Играмо против искусне екипе која је у благом паду форме, али имају добре појединце. Знамо како играју и спремни смо за меч.

– Убеђен сам да ћемо имати подршку публике која нам је неопходна. Играчи су навикли да играју под притиском, већина њих је дуго у Партизану. Њихово знање никад није било спорно и борбеношћу можемо да превазиђемо проблеме које смо имали.

Нови тренер се нада подршци, али питање је колико ће та подршка бити велика, посебно ако црно-бели не успеју да остваре победу на стадиону у Хумској. Подсећамо, после ремија у Новом Пазару разочарани навијачи су буквално окренули леђа фудбалерима Партизана по завршетку тог меча.


Продаја улазница вршиће се на благајнама од 12 часова до почетка меча. Цене: Југ, 200 дин, Исток и Запад, 400 дин. За ученике основних и средњих школа улаз је бесплатан. (потребно понети ђачку књижицу)


Распоред 26. кола Јелен Супер лиге:


Четвртак

17,00: ОФК Београд – Раднички 1923
18,30: Партизан – Раднички (Ниш)
19,00: Јагодина – Црвена звезда
19,00: Војводина – Рад

Субота

17,00: БСК – Спартак ЗВ
17,00: Доњи Срем – Смедерево
17,00: Хајдук – Јавор
17,00: Слобода Поинт – Нови Пазар