19. 04. 2013.

Партизан доводи Мешановића?

Како сазнаје Sportin.ba, београдски Партизан ће по завршетку сезоне у своје редове покушати довести младог нападача зеничког Челика, Јасмина Мешановића.

Мешановић има 20 година и прошле сезоне се истакао у дресу тузланске Слободе а ове сезоне један је од најбољих играча екипе Челика. Млади нападач већ одавно је на мети бројних клубова како из регије тако и из иностранства.

Но, како сазнаје наш портал, интерес за Мешановића показао је београдски Партизан. Наиме, скаути Партизана су још у првом дијелу сезоне гледали Мешановића на утакмици против Широког Бријега када је забио два гола, а недавно и у утакмици између младих репрезентација БиХ и Македоније коју су наше наде добиле са 5-0, а Мешановић је био стријелац и један од најбољих играча на терену.

Све то је било довољно да га скаути Партизана упишу у своју биљежницу и почну радити на његовом доласку у Београд. Мешановић важи за једног од најталентованијих играча домаћег првенства.

Трагом ове информације контактирали смо и играчевог менаџера, Адмира Хусарића који нам је потврдио интерес београдског клуба.

- Истина је, интерес постоји али рано је о свему за сада говорити. Више ћемо знати када се заврши сезона, одмах вам могу рећи да Партизан није једини клуб који жели Мешановића. Ту је и сплитски Хајдук из којег су ме неколико пута контактирали до сада. Ипак, наш примарни циљ је одлазак у њемачку Бундеслигу, постоји један клуб са којим смо такођер у контакту, више ћемо знати када се заврши сезона, - казао је Хусарић.

Како ствари стоје, шансе да Јасмин Мешановић и наредне сезоне игра у дресу Челика, веома су мале, с обзиром да је талентовани играч изазвао интерес бројних клубова.