08. 04. 2013.

Стојковић: Партизан је велики, биће аплауза


Голман Партизана уверен да ће црно-бели сачувати предност над Црвеном звездом.
 "Зна се какав је Партизан и шта се очекује. Сигуран сам да ћемо већ од суботе заслужити нове аплаузе".
Од 11 бодова предности и већ виђене шесте узастопне титуле, фудбалери и стручни штаб Партизана довели су себе у позицију да се чупају до краја првенства и да чак уђу у анале историје клуба као генерација која је направила немогуће!
Партизан је пре само десетак дана имао великих +11 над Црвеном звездом, која је грцала, посртала где је стигла, била неубедљива, лоша...
Али, све се окренуло после два ремија црно-белих и пораза од Војводине у Хумској (1:2). Сада је предност само четири бода над ривалима.
До "вечитог дербија са Црвеном звездом, пред шампионом Србије су тешко гостовање у Ивањици, утакмица са Радом у Хумској, потом гостује "дављенику" Новом Пазару, дочекује нишки Раднички који је у одличној форми, а затим следи још један меч против екипе која се бори за опстанак - Раднички у Крагујевцу.
Ништа више није тако извесно у српском првенству, иако су црно-бели уверени да имају снаге и квалитета да задрже предност и да поново подигну пехар намењен најбољем.
"Имамо велика четири бода и убеђен сам да смо довољно јаки и велики да је задржимо до краја. Уствари, убеђен сам да ћемо је задржати и да ће се победом над Јавором у Ивањици све вратити на старо. Онда ћемо наставити утакмицу по утакмицу до дербија. Настојаћемо да против Јавора излечимо ране и што пре заборавимо овај пораз", каже голман Партизана Владимир Стојковић.
Звиждуци су се проламали стадионом на Топчидерском брду. Гробари су тражили одлазак управе и тренера Владимира Вермезовића. Ипак, на крају утакмице су певали заједно са играчима.
"Зна се какав је Партизан и шта се очекује. Сигуран сам да ћемо већ од суботе заслужити нове аплаузе", уверен је Стојковић.

Извор: mondo.rs