09. 04. 2013.

Милосављевић: Добро играмо јер сам сад ја капитен

Играч Партизана Драган Милосављевић рекао је после тренинга да његову екипу очекује „вруће” гостовање против Слободе у Ужицу, а за свој тим је рекао да игра све боље како време одмиче:

– Дигли смо се доста у последње три утакмице…Играмо све боље. Слобода је незгодна, поготово у Ужицу. Играли смо против њих у купу, отприлике се познајемо. У прошлој утакмици су победили Металац. Очекује нас вруће гостовање.


Партизан је у Суперлиги везао три победе, иако је на почетку тог такмичења остао без Друа Гордона, а онда и повређеног капитена Владимира Лучића.

У мечу против Војводине није играо ни Давис Бертанс, али су црно–бели опет били сигурни и забележили убедљиву победу.

– Много смо се подигли и скочило нам је самопоуздање. Истакли су се и други играчи. Лучић нам много недостаје, као и Бертанс у прошлој утакмици, али смо показали да имамо 12 играча који могу у сваком тренутку да „експлодирају“. Дижемо форму што смо дуже заједно и играмо све боље – рекао је заменик капитена црно–белих.

Колико је добра атмосфера у екипи Партизана показује и то што су кошаркаши увек спремни за међусобну шалу.

Тако је у тренутку разговора са новинарима поред Милосављевића прошао Лучић, а бек црно–белих се широко осмехнуо и подигао глас.

– То што овако играмо сигурно је заслуга новог капитена, пошто стари ништа не ваља. Је л’ тако, Лучићу? – питао је Милосављевић.

На то се и Лучић насмејао и шаљиво почео отвореним шакама да удара свог заменика по глави, на општи смех новинара. Цео скеч је закључио Милосављевић тако што је новинарима кроз осмех рекао:

– Све вам је јасно.

Извор: zurnal.rs