02. 05. 2014.

Partizan sutra protiv Donjeg Srema

Fudbaleri Partizana putuju sutra za Novi Sad, gde će se sastati sa Donjim Sremom, koji je još nije obezbedio igranje u prvoj ligi za narednu sezonu.


Crno-beli u okviru 27. kola, tehnički rečeno, gostuju ekipi Donjeg Srema iz Pećinaca. Sutrašnji protivnici Partizana ne igraju prvoligaške mečeve na svom terenu zbog procene čelnika FSS-a da stadion u Pećincima ne ispunjava osnovne uslove za bezbedno odigravanje utakmice.

Ipak, sasvim je izvesno da će, i pored svega, crno-beli imati naspram sebe jednu izuzetno motivisanu ekipu. Pećinčani će morati da jure bodove spasa upravo protiv šampiona, jer trenutno zauzimaju 11. poziciju sa 27 osvojenih bodova.

U prvom delu sezone Partizan je teškom mukom slavio na svom stadionu rezultatom 3:2 i to nakon totalnog preokreta. Koliko ekipa Donjeg Srema može da bude nezgodna za šampiona dokazala je i prošla sezona kada su pomenuti rivali ostvarili po jednu pobedu, svako na svom terenu.

Partizan u dobrom putuje u Novi Sad, nakon velike pobede u 146. večitom derbiju, uz svima dobro poznat rasplet događaja. Crno-beli imaju tri boda zaostatka za Crvenom zvezdom i nisu baš u zavidnom položaju. Ali, igranje za Partizan podrazumeva maksimalno ozbiljan pristup svakoj utakmici i juriš na pobedu, bez obzira na ime rivala.

Dobra vest za Partizan je da se kapiten Saša Ilić vraća u prvu postavu nakon jedne utakmice pauze zbog parnih žutih kartona.

Utakmica počinje sutra od 17 časova, a ulaznice će moći da se kupe na blagajnama kod stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu i koštaće 500 dinara za sve tribine.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar