02. 05. 2014.

AEK želi dvojac Partizana

Predstavnici atinskog AEK-a izrazili su zainteresovanost da na leto dovedu dvojicu ponajboljih igrača Partizana iz prolećnog dela sezone - Nikolu Drinčića i Danka Lazovića. Grci su se uverili u njihove fudbalske kvalitete na prethodnom derbiju u Humskoj.


Kako prenose grčki mediji, tehnički direktor AEK-a, Nikos Limperopulos, ozbiljan je u nameri da na leto pojača svoju ekipu. Za sada figurira nekoliko imena koja se pominju kao potencijalne akvizicije Atinjana, a u prvi plan su iskočili Nikola Drinčić i Danko Lazović.

Limperopulos je prošlog vikenda bio u Beogradu gde je posmatrao 146. večiti derbi. Izgleda da su se u njegovom tefteru našli samo fudbaleri Partizana. Olakšavajuću okolnost za Grke može da predstavlja i činjenica da u ugovorima dvojice fudbalera stoji klauzula, prema kojoj bi oni bili slobodni u odabiru nove sredine ukoliko tokom letnjeg prelaznog roka stigne konkretna ponuda za njih.

Partizan centralni vezista Nikola Drinčić svakako je jedan od igrača koji je obeležio prolećnu polusezonu u Jelen super ligi, a gotovo na svakom meču bio je među najbolje ocenjenim fudbalerima. On je u svojoj karijeri nastupao za Gazijantep, Spartak iz Moskve, Krasnodar i Amkar.

Danko Lazović je takođe fudbaler koji se dobro kotira na inostranom tržištu, a između ostalih sa uspehom je nosio dresove Bajera iz Leverkuzena, Vitesea, Zenita i PSV Ajndhovena.

Do kraja fudbalske sezone u Srbiji ostalo je još svega četiri utakmice, a uprava će po okončanju lige odlučiti da li će ponuditi novi i jači ugovor za pomenuti dvojac.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar