03. 05. 2014.

Šampion kod FMP-a

Crno-beli će sutra gostovati ekipi iz Železnika u okviru šestog kola košarkaške Superlige Srbije. Partizan će juriti petu pobedu i što brži zaborav na prethodno kolo i poraz od najvećeg rivala za ovosezonsku titulu.




 Parni valjak je pretrpeo poraz od Crvene zvezde Telekom u prošlom kolu nacionalnog šampionata i uoči ovoga meča želi da se vrati na pobednički put. Da je Vujoševićev tim u krizi svedoči i činjenica da je prošlog vikenda srpski šampion izgubio polufinalni duel završnice ABA lige i tako ostao bez Evrolige u idućoj sezoni. Crno-beli jesu u nezavidnoj situaciji, ali na ovo gostovanje idu kao apsolutni favorit i košarkaška javnost očekuje najviše što Partizan može da uradi sutra, tj. da pobedi FMP.

Domaćin se nalazi trenutno na šestoj poziciji na tabeli Superlige Srbije i za sada su udaljeni samo jednu pobedu od pozicije koja vodi u plej of domaćeg prvenstva. Ova mlada ekipa poseduje veliki potencijal, a svoj kvalitet su dokazali baš u utakmici protiv Partizana kada su u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća izbacili crno-bele iz dalje faze takmičenja.

Ovaj meč će se odigrati sutra, 4. maja, sa početkom u 18 časova.

(Dejan L. Bajić, PartizanBeograd.net) 



Nema komentara :

Objavi komentar