09. 05. 2014.

Partizan gasi zmajeve sa Voždovca

Fudbaleri Partizana sastaju se u 28. kolu srpskog prvenstva sa ekipom Voždovca na svom stadionu. Iako su crno-beli veliki favoriti za pobedu, mesta za opuštanje nema, jer se već pokazalo da ove sezone svaki protivnik igra i preko granica svojih mogućnosti protiv crno-belih.


Ostalo je još samo tri kola do kraja prvenstva, a crno-beli su, što zbog svojih grešaka, što zbog velikih propusta sudija, ostali na tri koraka iza najvećeg rivala. Da bi se održala barem i tanka nada u trci za titulom, fudbaleri iz Humske moraju da sve mečeve do kraja reše u svoju korist.

Prvi gostuju fudbaleri Voždovca, koji su u jesenjem delu sezone propisno namučili šampione, kada je Jojić, sadašnji fudbaler Borusije iz Dortmunda, doneo crno-belima pobedu u prvom poluvremenu.

Uključujući i tu utakmicu crno-beli su se sastali ukupno pet puta sa sutrašnjim oponentom, a trijumfovali su u četiri utakmice uz jedan poraz iz 2005. godine. Trener gostiju je bivši fudbaler Partizana Zoran Milinković, a u ekipi je i izdanak Teleoptikove škole fudbala, Adam Marušić.

Crno-beli nemaju kadrovskih problema pred sutrašnju utakmicu koja počinje od 20 časova na stadionu Partizana. Navijači će moći da kupe ulaznice na blagajnama ispod južne tribine i koštaće 200 dinara za jug, odnosno 400 dinara za istočnu i zapadnu tribinu.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar