03. 12. 2013.

Crno-beli hvataju poslednji voz

Košarkaši Partizana ugostiće u četvrtak ekipu Budiveljnika u 8. kolu Evrolige. Utakmica će biti odigrana u Kombank Areni sa početkom od 20:45.


Oba rivala ulaze u ovu utakmicu sa identičnim skorom od jedne pobede i šest poraza u dosadašnjem delu takmičenja, pa je jasno da će samo bolji iz ovog duela ostati u trci za plasman u TOP16, iako će mnogo toga zavisiti i od rezultata koje u narednim utakmicama bude ostvario Nanter.

U prošlom kolu crno-beli su nesrećno poraženi na gostovanju francuskom šampionu Nanteru, rezultatom 62:61, dok su Ukrajinci pretrpeli poraz na svom parketu od CSKA iz Moskve 74:82.
Inače, jedinu pobedu u dosadašnjem delu takmičenja Budiveljnik je ostvario upravo protiv Partizana, kada su crno-beli propustili priliku da trijumfuju u Ukrajini, jer su imali vođstvo nakon tri odigrane četvrtine.

Sasvim je jasno da nas očekuje još jedna teška i neizvesna utakmica, jer je ovo poslednja šansa za jednu od dve ekipe da ostane u trci za plasman u narednu fazu takmičenja. Za razliku od prvog duela ovih timova, Budiveljnik je doveo Dekvana Kuka, beka koji je nastupao za Čikago Bulse u dosadašnjem toku sezone. Sa druge strane, crno-beli će i na ovoj utakmici morati da koriste Bogdanovića i Daloa na poziciji plejmejkera, jer zamena za Vestermana još uvek nije dovedena.

Meć će ovaj put biti odigran u Kombank Areni, jer je Pionir zauzet zbog odigravanja utakmica svetskog prvenstva za rukometašice. Karte za ovaj meč mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na sajtu www.eventim.rs. Cene se kreću od 500 dinara za gornji nivo, do 700, odnosno 1000 dinara za donji nivo (u zavisnosti od mesta)

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar