02. 06. 2014.

Šoštar: Mandić i Dedović ostaju, potreban nam je centar!

Predsednik VK Partizan Aleksandar Šoštar izjavio je nakon fajnal siksa odigranog u Barseloni da Partizan predstavlja budućnost srpskog vaterpola, te da su priče o odlasku nekih igrača potpuna neistina.


Šoštar je čestitao mladim igračima Parnog valjka predvođenim temperamentnim Vladimirom Vujasinovićem na izvanrednom rezultatu koji su postigli u Barseloni tokom prošlog vikenda. Naglasio je da je i sam plasman na završni turnir Lige šampiona predstavljao ogroman uspeh za klub, podsetivši javnost na situaciju u kojoj se nalazio Partizan.

Nekadašnji najbolji golman sveta iskoristio je priliku da čestita na odličnim ovosezonskim rezultatima i najvećim takmacima crno-belih Radničkom i Crvenoj zvezdi Beograd.

Ono na šta se Aleksandar Šoštar posebno osvrnuo jesu priče po medijima o sastavu tima u narednoj sezoni. Proslavljeni vaterpolo as je demantovao glasine o odlasku Dušana Mandića, te Nikole Dedovića za koje je otvoreno rekao da ostaju na Banjici, ali je dodao i to da je Partizan u potrazi za igračem na centarskoj poziciji. Ipak, o potencijalnom transferu kapitena Parnog valjka Miloša Ćuka u mađarski Eger nije ništa rečeno.

(Dejan L. Bajić, PartizanBeograd.net) 



Nema komentara :

Objavi komentar