10. 01. 2014.

Škuletić i zvanično u Partizanu!

Petar Škuletić, doskorašnji napadač Vojvodine, i zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Partizana. On je potpisao ugovor na 4 godine, a očekuje se da će od prolećnog dela sezone zauzeti mesto startnog napadača u timu parnog valjka.


Posle višenedeljnih peripetija saga oko prelaska Škuletića u redove srpskog šampiona konačno je dobila rasplet. Na obostrano zadovoljstvo kluba i fudbalera, posao je na kraju uspešno realizovan.

 Škuletić je ponikao u omladinskim kategorijama Partizana gde je bio jedan od najboljih fudbalera u svojoj generaciji. Ipak, on nikada nije zaigrao za prvi tim crno-belih, ali kaže da je sada izuzetno srećan što se vraća u svoj klub i da očekuje da proslavi titulu u maju.
-Sanjao sam da se jednog dana vratim u Partizan i presrećan sam jer sam potpisao profesionalni ugovor. Najvažnije je da sam se vratio i želim titulu i pobedu u derbiju. To je odlučilo da izaberem Partizan pre ostalih ponuda iz inostranstva.

Očekuje se da će i štoper Branislav Trajković narednih dana biti promovisan, a uprava kluba iz Humske kaže da je ostalo da se ugovore samo pojedini detalji sa njim. 



Nema komentara :

Objavi komentar