01. 06. 2014.

Pantić od nedelje potpisuje za Juventus?

Kako sada stvari stoje mladi fudbaler Partizana, Danilo Pantić, koji je tek ove sezone prekomandovan u prvi tim, potpisaće narednih dana višegodišnji ugovor sa velikanom italijanskog i evropskog fudbala - Juventusom.


Kako su preneli pojedini domaći i italijanski mediji, posao oko transfera Pantića u Juventus trebalo bi da se finalizuje narednih dana, a obe strane imaju veliki interes da sve uspešno okonča.
Juventus bi dobio jednog od najvećih bisera srpskog fudbala, a Partizan bi uspeo da pribavi novac za oduživanje starih dugova koji su prouzrokovali da račun kluba od prošle nedelje bude u blokadi.

Međutim, ono što barem malo može da uteši navijače Partizana je činjenica da bi prema ugovoru, Pantić trebalo i sledeće sezone da nastupa za prvi tim crno-belih kao pozajmljeni igrač. Ipak, teško da će to obuzdati nezadovoljstvo, jer već godinama unazad uprava prodaje najtalentovanije igrače, iako oni nisu imali ni čestitu sezonu u crno-belom dresu.

Prema pojedinim gradskim pričama, Pantić je već odavno postao igrač italijanskog šampiona, te je ovo sada samo ozvaničenje onoga što se već odavno ranije znalo. Da li će ovaj novac biti preusmeren na rešavanje dugovanja prema fudbalerima i pojačanjima za narednu sezonu ostaje tek da se vidi.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar