26. 05. 2014.

I Škuletić van terena

Startni špic crno-belih, Petar Škuletić, odsustvovaće van terena između pet i šest nedelja zbog blažeg oblika mononukleoze, koji mu je danas konstatovan. Ovo znači da će napadač propustiti skoro kompletne pripreme sa prvim timom.


U poslednjem meču fudbalskog prvenstva Srbije protiv Čukaričkog, Partizan će nastupiti skoro bez pravog špica. Posle Nemanje Kojića, ni Petar Škuletić neće moći da pomogne crno-belima. Što je još gora vest za šefa stručnog štaba, Marka Nikolića, pomenuti tandem će propustiti i celokupne pripreme za sledeću sezonu.

Ovo praktično znači da će crno-beli moći da računaju jedino na Beka Fofanu u napadu, dok je status Danka Lazovića još pod znakom pitanja, pošto on ima primamljivu ponudu iz atinskog AEK-a i veliko je pitanje da li će ostati u ofanzivnoj liniji tima za sledeću sezonu.

"Škuletić je dobio blaži oblik mononukleoze, nesvojstven njegovim godinama, te mu sledi pet do šest nedelja pauze. To je za nas veliki hendikep u situaciji u kojoj je povređen i Kojić. U skladu sa tempom njihovog oporavka procenićemo šta je najbolje rešenje, u smislu dovođenja još jednog napadača.", rekao je danas trener Marko Nikolić.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)





Nema komentara :

Objavi komentar