20. 12. 2013.

Nikola Drinčić zadužio crno-beli dres

Crnogorski reprezentativac Nikola Drinčić prvo je pojačanje srpskog šampiona u zimskom prelaznom roku. Dvadesetdevetogodišnji vezista je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor.
Nekadašnji igrač Partizana je u klubu iz Humske bio u periodu od 2004. do 2006. godine, ali je za to vreme zabeležio samo 4 nastupa za prvi tim. Nakon toga se otisnuo u inostranstvo, gde je dobrim igrama zaslužio i mesto na spisku crnogorskog selektora Branka Brnovića.

Drinčić je u ovoj sezoni nastupao za Krasnodar, ali usled raskida ugovora sa ruskim timom, u Humsku dolazi kao slobodan igrač. Igra na poziciji zadnjeg veznog, ali se vrlo dobro snalazi i na centru igrališta, što donekle potvrđuje informacije da novi trener Partizana Marko Nikolić nema u planu nekadašnjeg igrača Mančester Junajteda Erika Đemba Đembu.

Po svemu sudeći, Nikolić, za razliku od svog prethodnika, ima odrešene ruke u izboru igrača, jer je još na svojoj promociji najavio nekoliko pojačanja. Pod uslovom da se Upravni odbor kluba složi sa svim njegovim zahtevima, u narednih nekoliko dana bi trebalo očekivati nove igrače u odbrani i napadu, a nagađa se da će većina doći iz Novog Sada, kluba koji je ne tako davno odbijao bilo kakvu saradnju sa crno-belima.

(Ivan Kovačević, PartizanBeograd.net)


Nema komentara :

Objavi komentar