21. 12. 2013.

Crno-beli se osvežavaju "Cedevitom" posle Evrolige

Košarkaši Partizana nastavljaju svoje takmičenje u ABA ligi, a očekuje ih neugodno gostovanje Cedeviti. Utakmica se igra sutra od 19 časova, a crno-beli će probati da se pobedom odlepe na tabeli od Zagrepčana.


U prošlom kolu Partizan je savladao podgoričku Budućnost u Pioniru rezultatom 72:65, dok su košarkaši Cedevite pretrpeli poraz na gostovanju Igokei 96:89. Crno-beli su trenutno na deobi prvog mesta sa skorom 9-3, dok je Cedevita jedan od timova koji prate Partizan na tabeli sa osam pobeda i četiri poraza.

Crno-beli su u dobrom raspoloženju jer su, uprkos poraza od CSKA, uspeli da osiguraju prolaz u TOP 16 fazu Evrolige, ali su takođe i veoma umorni. To se primetilo i u prethodna dva meča protiv Budućnosti i Moskovljana, ali se očekuje da će sa ekipom putovati i Milenko Tepić.

Posle ovog susreta crno-beli će imati sedam dana do naredne utakmice, jer je prvi deo Evrolige završen, pa neće biti obaveza tokom radne nedelje. Ovaj period crno-beli će iskoristiti da napune baterije i razrade taktiku za gostovanje Igokei koje sledi nakon ovog susreta.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar