24. 11. 2013.

Trijumf crno-belih za povratak na prvo mesto

Partizan je danas, u poslednjoj utakmici 13. kola Jelen Superlige, pred praznim tribinama "Vračara" savladao ekipu Voždovca sa 1:0 i vratio se na lidersku poziciju nacionalnog šampionata.
Vuk Rašović je na teren izveo uglavnom standardne igrače, a najistureniji je bio Predrag Luka, najverovatnije računajući na njegovu brzinu i ogromnu srčanost koja se nikada ne dovodi u pitanje.

Posle nekoliko dobrih prilika u kojima su se našli Andrija Živković i Nikola Ninković, šansu u 35. minutu koristi Miloš Jojić. postavivši i konačan rezultat. On je na pas Nikole Ninkovića sam izašao pred golmana domaćih i bez mnogo problema smestio loptu u mrežu.

Međutim, najbolji igrač Partizana je sigurno Vladimir Stojković. Golman crno-belih se istakao u nekoliko stopostotnih šansi Voždovčana, kada je pokazao zašto je naš najbolji čuvar mreže i sačuvao svoj gol.

Mora se pomenuti i 85. minut, kada je pri samom kraju utakmice, Vladimir Volkov dobio jak udarac rukom i pao u kaznenom prostoru Voždovca. Sudija, ipak, ostaje nem, a moglo se čuti samo negodovanje domaćih jer "vreme teče"(!?)...

Partizan u sledećem, 14. kolu, na svom stadionu dočekuje subotički Spartak.

(Ivan Kovačević, PartizanBeograd.net)


Nema komentara :

Objavi komentar