18. 06. 2013.

Неки су мислили да је наше време прошло...

''Па свему дође крај, знате. И ономе што смо сви трпели 11 година'' рекао је Човић после победе над Партизаном у финалу и освајања купа од стране Црвене звезде.



''Ми знамо да смо бољи. Наравно, идемо даље, имамо још трофеја ове године'' рекао је Човић надајући се да црвено-бели могу да освоје још трофеја ове године.

Али, као што рече врхунски стручњак Душко Вујошевић, овај пораз је био само припрема за победе и трофеје. Млади тим није био довољно уигран и усклађен, али су играчи показали огромну жељу за победама, за трофејима и великим трудом и радом успели да изборе пласман на Ф4 АБА лиге, после тога пласман у Евролигу, затим су вратили трофеј АБА лиге у Партизанове витрине и сачували тутулу кошаркашке лиге Србије, 12. пут заредом.



Партизан је успео да си избори са свим спољашњим факторима, финансијском ситуацијом, формирањем тима, испадањем из Евролиге и да из свега тога изађе још јачи. Финалну серију кошаркашке лиге Србије добио је са 3:1 демолирањем вечитог ривала.

Порука Вујошевића, супротном табору, на крају меча, била је:


Тренер црно-белих је, у емисији ''Зона Прес'' на СОС каналу изјавио да му је ово била једна од најуспешнијих и најдражих титула у каријери.
Повреда Бертанса је најтежа ствар која је задесила Партизан у овој сезони. Он ће имати операцију у Америци и мораће да паузира неколико месеци.

Партизан, такође, мора да мисли на тим! Вујошевић је изјавио да ће највеће појачање бити останак капитена Лучића, као и осталих играча.
Као могућа појачања наводе се Миленко Тепић, бивши играч, затим Крстић из Мега Визуре и Бирчевић из Радничког из Крагујевца.

О свему овоме и многим другим стварима, Душко Вујошевић је причао као гост Владана Тегелтије на СОС каналу.



Честитамо кошаркашком клубу Партизан на веома успешној сезони и желимо им да се добро одморе. А онда, зна се, у нове победе!



Nema komentara :

Objavi komentar