12. 05. 2013.

Шћеповић и Марковић мисле на дерби: Одлучујемо о титули

Нападач Партизана Марко Шћеповић сматра да ће “вечити дерби“ дефинитивно одлучити првака и задовољан је што је његова екипа задржала бодовну предност у односу на Црвену звезду.
Партизан је победио у Крагујевцу резултатом 1:0, а идентичним исходом Звезда је савладала ОФК Београд, па ће дерби наредног викенда дефинитивно одлучити првака.
- Тешко време, тежак противник, па нам је било потребно одређено време да пронађемо прави ритам. На нашу срећу постигли смо гол у правом тренутку у другом полувремену и након тога рутински привели утакмицу крају. Имали смо притисак, морали смо да победимо и задржимо предност у односу на Црвену звезду. Сада се окрећемо дербију који ће дефинитивно одлучити ко осваја титулу – рекао је Шћеповић.
Његов саиграч из напада Лазар Марковић изјавио је да је због претње од суспензије ова утакмица за њега била још тежа.
- Ово је било изузетно неугодно гостовање, нарочито за мене Митровића и Миљковића због могуће суспензије у случају јавне опомене. Играли смо под притиском, јер смо морали да задржимо та два бода у односу на Звезду. Сада морамо да се припремимо за утакмицу која одлучује првака – истакао је Марковић.

(partizan.rs)