15. 07. 2014.

Počinje pohod na Ligu šampiona

Fudbaleri Partizana večeras otpočinju svoj evropski put u nameri da se na kraju te avanture nađu u grupnoj fazi Lige šampiona. Prva prepreka ka konačnom cilju je šampion Farskih Ostrva, ekipa Torshavna, koja je u prethodnom kolu kvalifikacija lagano eliminisala Linkoln iz Gibraltara.


Izlišno je govoriti koliko je start kvalifikacija bitan za samopouzdanje ekipe, pa bi lagana pobeda u večerašnjem duelu pokazala da Partizan ove godine može da se nada zapaženijoj ulozi u Evropi.
Da protiv svakog protivnika treba biti oprezan govori i primer jermenskog Širaka od prošle sezone, kada su fudbaleri Partizana uz veliku dozu sreće uspeli da izbore plasman u narednu rundu.

Trener Marko Nikolić je izjavio da mu se ne sviđa atmosfera koja vlada u medijima pred ovaj susret i da ulogu favorita crno-beli moraju da opravdaju na terenu. Sigurno je da ovakve reči šefa struke treba da posluže svrsi i podignu borbeni moral ekipe pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Utakmica počinje večeras od 20:45 na stadionu Partizana, a karte za ovaj susret koštaju 300 dinara za južnu tribinu i 600 dinara za istok i zapad. Ulaznice će moći da se kupe na blagajnama stadiona sve do samog početka utakmice.

Revanš će biti odigran za sedam dana na Farskim Ostrvima.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar