07. 07. 2014.

Partizan bez Iliča, Lazović još na JNA

Crno-beli su danas prijavili 28 igrača koji će imati pravo nastupa na utakmicama kvalifikacija za Ligu šampiona, a postojećem spisku će biti moguće dodati i jedno pojačanje.
Timu sa prošlogodišnjeg spiska pridodat je i kvartet iz mlađih kategorija Stevanović-Bogosavac-Lukić-Kljajić, ali i iskusni Danko Lazović, što govori da Marko Nikolić ozbiljno računa na njega.

Još jednu brigu predstavlja i neprijavljivanje Branka Iliča, koji je ovdašnjoj javnosti bio prikazan kao sasvim izvesno pojačanje "Parnog valjka", ali je i to moguće ispraviti potpisivanjem i registrovanjem štopera 24 časa pred duel drugog kola kvalifikacija.

Svi registrovani igrači Partizana:
Golmani: Živko Živković (1), Filip Kljajić (12), Milan Lukač (25);

Defanzivci: Vladimir Volkov (3), Miroslav Vulićević (4), Nemanja Petrović (5), Vojislav Stanković (6), Branislav Trajković (15), Branko Pauljević (19), Miroslav Bogosavac (23), Miladin Stevanović (35), Miloš Ostojić (40);

Vezisti: Predrag Luka (7), Darko Brašanac (8), Nikola Ninković (11), Petar Grbić (14), Andrija Živković (17), Nikola Drinčić (18), Saša Lukić (20), Saša Marković (21), Saša Ilić (22), Nikola Gulan (36), Danilo Pantić (55);

Napadači: Nemanja Kojić (9), Ismail Beko Fofana (10), Danko Lazović (27), Petar Škuletić (32), Ivan Šaponjić (33).

Partizan će, u svojoj prvoj evropskoj utakmici ove sezone, igrati sa pobednikom duela između Linkoln - Toršavn, a utakmica je na programu 15. jula na "JNA".

(Ivan Kovačević, PartizanBeograd.net)


Nema komentara :

Objavi komentar