23. 07. 2014.

Edo Murić u pregovorima sa Partizanom

Mladi košarkaš Krke iz Novog Mesta i standardni reprezentativac Slovenije, Edo Murić, priznao je da se proteklih dana nekoliko puta sastajao sa čelnicima Partizana i da su mu crno-beli jedna od realnih opcija za nastavak karijere. Jedini problem mogla bi da bude činjenica što četa Duška Vujoševića neće igrati u Evroligi naredne sezone.


Murić je i prethodne sezone pominjan kao potencijalno pojačanje Partizana, ali su se tada druge stvari ispečile na putu saradnji Vujoševića i Murića.

Međutim, Murić sada ostavlja otvorenom mogućnost da od predstojeće sezone zaigra pred "Grobarima", uprkos neigranju kluba u Evroligi. On kaže da bi trener Duško Vujošević mogao da bude glavni razlog njegovog dolaska u Beograd.
-Novac mi nije važan. Važno je da trener ostane Duško Vujošević. On zna da radi sa mladim igračima. Ako budem imao priliku da radim sa njim, znam da ću napredovati, a za novac će biti vremena, istakao je Murić.

Ipak, u pregovorima sa talentovanim slovenačkim košarkašem su još neki klubovi koji sigurno imaju veću platežnu moć od crno-belih. Ipak, pošto se Murić pre deklarisao kao navijač Partizana, sigurno je da će uzeti u obzir i neke druge motive kad bude došlo vreme da razmotri sve ponude za nastavak karijere.

Edo Murić je ove godine nastupao za ekipu Atlante na letnjoj ligi u SAD i sigurno je da ga čeka ozbiljna karijera.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)





Nema komentara :

Objavi komentar