11. 01. 2014.

Crno-beli sa Vujoševićem dočekuju Krku

Košarkaši Partizana dočekaće Krku iz Novog Mesta u okviru 16. kola ABA lige. Utakmica počinje sutra od 19:30 časova, a crno-bele će sa klupe ponovo predvoditi prvi strateg Duško Vujošević, koji je izašao sa VMA nakon problema sa bubrezima.

Iako su na papiru favoriti protiv Krke, košarkaši Partizana imali su prilike u prvom delu sezone da se uvere u snagu Slovenaca, koji će za razliku od prvog susreta biti jači i za iskusnog Sanija Bećirovića. Ruku na srce, izdanje u Novom Mestu bilo je jedno od najlošijih u dosadašnjem toku sezone, pa drugačiji ishod osim poraza nije mogao da se izbegne.

U prošlom kolu Partizan je savladao Mega Vizuru u gostima rezultatom 81:76, dok su košarkaši Krke doživeli poraz na svom terenu od Cedevite sa 65:64 nakon veoma interesantne završnice.

Za razliku od prethodne četiri utakmice crno-bele će sa klupe predvoditi Dule Vujošević, pa mnogi smatraju da će to biti motiv više za košarkaše Partizana da pruže što bolju partiju i na taj način požele dobrodošlicu svom šefu.

Pobeda bi puno značila šampionima Jadrana na psihološkom planu nakon nesrećnog poraza u Evroligi od Bajerna, ali i zbog činjenice da će se trijumfom Partizan još više učvrstiti na poziciji koja vodi na F4 turnir ABA lige.

Utakmica se igra sutra od 19:30 u Hali "Pionir", a karte za meč moći će da se kupe na blagajnama "Pionira" od 16:30 do početka susreta po cenama od 200 i 400 dinara.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar