12. 01. 2014.

Prekomanda: Georgijević i Ljujić prvotimci

Dosadašnji fudbaleri Teleoptika Matija Ljujić i Dejan Georgijević i zvanično su postali članovi Partizana, pa će u ponedeljak sa ostalim prvotimcima započeti pripreme za narednu polusezonu.
Kao po staroj dobroj navici, prelazni rok za crno-bele ne predstavlja samo transfere igrača, nego i pružanje prilike "svojoj deci". Ove zime je, dakle, osim Drinčića i novosadskog trija, priliku da nose crno-beli dres dobio i tandem iz Teleoptika.

Dejan Georgijević će pojačati slabu konkurenciju u napadu (4 gola na 11 mečeva ove jeseni), a već je debitovao u Rumuniji protiv Ploeštija, dok je trener bio Aleksandar Stanojević.

Matija Ljujić će, sa druge strane, imati teži put do terena. U ionako prenatrpanom veznom redu, koji je ove zime pojačao i iskusni Nikola Drinčić, dvadesetdvogodišnji Ljujić će pokušati da se izbori za mesto ofanzivnog veznog igrača.

Za razliku od njih dvojice, ovoga puta se na spisku prvog tima neće naći šesnaestogodišnji Ivan Šaponjić. Stručni štab je odlučio da će Šaponjić imati više šanse da igra i napreduje u mlađim kategorijama, ali ga je usled velikog potencijala, registrovao za nastavak sezone.

(Ivan Kovačević, PartizanBeograd.net)


Nema komentara :

Objavi komentar