28. 03. 2013.

Вермезовић: Мене би овде `појели` када бих на терен изашао са Лазевским и Волковим

"Било би одмах вређање: ’Види га овај, излази на терен са два лева бека’, тако да, не бих се упуштао у такву комбинацију", рекао је насмејани стратег црно-белих.

Владимир Волков поново је у центру пажње фудбалске јавности. После недавно објављеног текста, у којем је редакција МОЦАРТ Спорта истакла да репрезентативац Црне Горе није одиграо ни минут за Партизан, а са Храбрим соколовима гази ка Бразилу, односно Светском првенству, тренер црно-белих Владимир Вермезовић дао је своју оцену комплетне ситуације везане за (не)играње 26-годишњег левог бека.

“Ево баш сада сам причао са Владом. Он није играо на оном месту на којем игра у Партизану. Играо је на левој страни високо, тако да смо добили још једну комбинацију што се тиче нашег тима, да користимо Владу и на тој офанзивној позицији. Међутим, чињеница је да Волков није играо левог бека, што је његова природна позиција“, рекао је Вермезовић, а затим, уз осмех, додао:

“Знате како, мене би овде појели када бих изашао на терен са Лазевским и Волковим по левој страни. Било би одмах вређање: ’Види га овај, излази на терен са два лева бека’, тако да, не бих се упуштао у такву комбинацију. Влада ће код нас играти на свом месту, на месту левог бека. Треба искористити Владине тркачке способности, није спорно. Али, када бих изашао са Лазевским и неким другим левим беком било би проблема сигурно“.

Извор: mozzartsport.com