20. 06. 2013.

Гашић поново кандидат за тренера Игокее?

КК Игокеа је опет без тренера. После пријатељског завршетка сарадње са Драганом Бајићем, који је као једини разлог навео жељу за новим изазовима и доказивањем, Александровчани су поново у потрази за тренером.

Као наследник Бајића, који је са Игокеом освојио дуплу круну у Бoсни и Херцеговини и прво место у лигашком делу последњег издања регионалне лиге, стидљиво се спомиње помоћни тренер Партизана Велимир Гашић.

Наиме, ово није први пут да Игокеа жели да ангажује искусног Гашића. И 2010. године, после раскида уговора са Драгом Каралићем, управа тима из Лакташа је имала жељу да их у њиховој дебитантској сезони у регионалној лиги са клупе предводи Велимир Гашић.

Гашић је током своје богате тренерске каријере био на челу или у стручном штабу младе репрезентације Југославије, универзитетске репрезентације Србије и Црне Горе, српског националног тима, бањалучког Борца, тузланске Слободе, Партизана, новосадске Војводине и београдског Радничког и Металца из Ваљева. У његовој биографији ће остати забележене бронза са репрезентацијом испод 22 године у Мелбурну 1998. године, бронза са Универзијаде у Измиру 2005. године, и више него успешне сезоне у Партизану, од којих се издвајају 1992. и 2013. година.

(Иван Ковачевић, Партизан Београд)



Nema komentara :

Objavi komentar