09. 06. 2014.

Lomić i Tubić na korak od Partizana

Iz Rusije nazad u Humsku! Prvotimac Dinama iz Moskve, Marko Lomić, kao i fudbaler Krasnodara, Nemanja Tubić, nalaze se na korak od crno-belog dresa. Iako još ništa nije zvanično potvrđeno, oba igrača su izrazila želju da od naredne sezone igraju pred "Grobarima".

Marko Lomić počinje pripreme sa Partizanom! Iskusni levi bek, koji je u dva navrata igrao u Humskoj, vrlo je blizu potpisivanja svog trećeg ugovora sa crno-belima. 

Njegov ugovor sa moskovskim Dinamom ističe na kraju ovog meseca, a Lomić kaže da ne namerava da se vraća u Rusiju i da mu je najlepše u Partizanu.
-Da se ne lažemo, u Partizanu mi je najlepše. Ne bih da se stvori slika da je sve završeno, jer tek treba da pričamo o eventualnom ugovoru. Ono što je sigurno jeste da sam od 30. juna slobodan igrač i da se ne vraćam u Moskvu, kaže Lomić.

Istim putem trebao bi da krene i Nemanja Tubić, stameni defanzivac Krasnodara. Tubić je izdanak Partizanove škole fudbala, ali nije uspeo da debituje za prvi tim crno-belih. Sada ima priliku da to i ostvari, a kako je i sam fudbaler rekao, voleo bi da zaigra u crno-belom dresu, jer je odavno poznato da je veliki navijač Partizana.

U narednim danima trebalo bi da dobijemo odgovor da li će ovaj tandem defanzivaca krenuti u pohod na Ligu šampiona sa Partizanom ovog leta. Pripreme počinju uskoro, pa bi trebalo očekivati nove klupske akvizicije u narednim danima.

(Igor Kamber, PartizaBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar