08. 06. 2014.

Crno-beli traže pojačanja za Ligu šampiona

Posle najave brojnih odlazaka iz Humske proteklih dana, u medijima su se danas pojavile informacije ko bi mogao da pojača klub za narednu sezonu. Sveža krv će biti potrebna u svim linijama tima, a pogotovo u ofanzivi.
Nakon izbacivanja Crvene zvezde iz evropskih takmičenja, Partizan će zauzeti mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a to znači i da se ekipa mora značajno pojačati pred pohod na elitno fudbalsko takmičenje.
Prvo pojačanje koje se pominje je Abubakar Oumaru, koji se i zimus dovodio u vezu sa crno-belima.
On ima ugovor sa belgijskim Beverenom do 2015. godine, ali tamo nije zabeležio preterano veliki broj nastupa. Stoga bi mogao da dođe na pozajmicu, sa mogućnošću da potpiše ugovor za Partizan na kraju iduće sezone.

Drugi fudbaler koji se nalazi na spisku želja trenera Marka Nikolića je ofanzivni vezista Vojvodine, Enver Alivodić. On je protekle sezone pokazao vrlo dobre partije u dresu Novosađana, pa se sasvim opravdano našao u centru pažnje kluba iz Humske. Njegov aktuelni ugovor ističe za šest meseci, pa je realno očekivati da ga uprava Vojvodine proda.

Što se tiče zadnje linije tima, tu se očekuju odlasci Obradovića, Stankovića i Trajkovića. Trebalo bi da Marko Lomić i Nemanja Tubić iz Krasnodara pokušaju da popune tu rupu, a ono što ide u prilog upravi Partizana je i činjenica da ovoj dvojici fudbalera ističu ugovori sa svojim dosadašnjim klubovima. Ostaje samo pitanje koliko su ovi bivši fudbaleri Partizana raspoloženi da ponovo obuku crno-beli dres.

Ono što je u ovom trenutku izvesno jeste da će Danko Lazović skoro sigurno otići u atinski AEK, dok će Nemanja Kojić i Petar Škuletić propustiti cele pripreme pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar