27. 05. 2014.

Zatvaranje sezone protiv "Čuke"

Fudbaleri Partizana sutra zatvaraju sezonu na svom stadionu protiv Čukaričkog, a ulaz za Grobare biće besplatan na ovoj utakmici. Očekuje se da će trener crno-belih na travu stadiona u Humskoj poslati fudbalere koji su tokom ovog dela sezone više sedeli na klupi.
Iako lišena rezultatskog značaja, fudbaleri Partizana će nastojati da pruže što bolju predstavu kako bi se dostojanstveno oprostili od svojih navijača u ovoj sezoni prepunoj kontroverzi. U skladu sa renomeom kluba, crno-beli će od starta napasti protivnika kako bi još jednom pokazali da Partizan uvek, i u bilo kakvoj situaciji, teži što boljim rezultatima.

Trener Marko Nikolić verovatno neće želeti da dodatno umara fudbalere koji su veći deo prvenstva bili starteri, te će oprobati i rezerviste kako bi video na koga može ozbiljno da računa u predstojećoj sezoni.
Gosti sa Banovog brda su ove sezone u više navrata pokazivali da su veoma respektabilna ekipa za naše uslove i da će doći u "Hram" sa željom da se nadigravaju sa protivnikom.

To sve može da doprinese jednoj veoma kvalitetnoj fudbalskoj predstavi sa puno golova. Ulaz za navijače Partizana biće besplatan, a meč počinje sutra od 17 časova.

Svima je dobro poznat tok ove fudbalske sezone i na koji način je titula završila na drugoj strani brda, ali baš zbog toga je bitno da se navijači okupe u što većem broju i pokažu da su uvideli koliko su izabranici Marka Nikolića ginuli na terenu ovog proleća.
Jedini meč koji komšije nisu mogli da nameste bio je derbi i tu su, uprkos svesrdnoj pomoći najboljeg srpskog sudije, izgubili sasvim zasluženo. Ne znamo da li će se ova igranka nastaviti i u narednoj sezoni, ali svi navijači imaju moralnu obavezu da maksimalno podrže svoje ljubimce.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar