30. 05. 2014.

Šaponjić postao profesionalac

Doskorašnji napadač omladinskog kadetskog pogona Partizana, 17-godišnji Ivan Šaponjić od danas je zvanično postao profesionalac. On je potpisao ugovor na tri godine, i važi za jednog od najtalentovanijih napadača u svojoj generaciji.

Šaponjić je pri potpisivanju ugovora istakao da je veoma srećan zbog ispunjenja svog dečačkog sna i da će uvek pružati maksimum za crno-beli dres.
Trener Marko Nikolić je izrazio zadovoljstvo zbog pristupanja mladog špica senioskom pogonu i istakao činjenicu kako njegovo vreme tek dolazi.

Podsetimo, Šaponjić je u jesenjem delu prvenstva već debitovao za prvi tim i to protiv subotičkog Spartaka. Tada su crno-beli slavili 2:0, a napadač je imao veliku priliku da se upiše u strelce, međutim bio je neprecizan iz solidne pozicije.

Ivan Šaponjić je rođen 02.avgusta 1997. godine u Novoj Varoši. Karijeru je počeo u FK Zlatar, da bi ubrzo zatim prešao u Slobodu iz Užica. Sada mu sledi najveći izazov u karijeri, a svi se nadamo da će sa uspehom nositi dres Partizana još mnogo godina.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar