29. 05. 2014.

Partizan u Hali sportova dočekuje Metalac

Košarkaška Superliga Srbije se nastavlja utakmicama 11. kola, a srpskom prvaku gostuje Metalac iz Valjeva. Sutrašnji meč crno-beli igraju u Hali sportova na Novom Beogradu i tako će ostati sve dok pogođenima u poplavama Pionir bude potreban. 



Partizan u ovaj meč ulazi nakon lagane pobede u Kosjeriću i zauzimanja liderske pozicije u srpskom prvenstvu. Momentum u kome se nalazi Vujoševićeva ekipa je zaista sjajan i vidljiv je napredak čitavog tima. Naravno, i u susretu sa Metalcom crno-beli će poneti epitet favorita, posebno sada kad su Valjevčani veoma daleko od četvrtog mesta i plasmana u završnicu lige. U Partizanu i te kako znaju sa kakvim potencijalom raspolaže gostujuća ekipa i ne treba očekivati nikakvo opuštanje srpskog šampiona, naročito ne na samom početku meča.

Sastav Vladimira Đokića se nalazi na deobi petog mesta nacionalnog šampionata, zajedno sa FMP-om, ali Radnički ima tri pobede više od njih na samo četiri kola pre kraja regularnog dela takmičenja i trenutno nije realno nadati se plasmanu Metalca u plej of Superlige Srbije. Nema sumnje da će gosti pokušati da naprave čudo u Beogradu, s obzirom na iskustvo i odlične partije koje su pružili u ovosezonskoj Prvoj ligi. 

Prethodno kolo je igrano samo dva dana uoči predstojećeg, a svi mečevi do kraja sezone će se igrati svakog drugog dana, odluka je košarkaške Superlige Srbije.

Meč je zakazan za četvrtak, 29. maj, sa početkom u 17 časova.

(Dejan L. Bajić, PartizanBeograd.net)





Nema komentara :

Objavi komentar