22. 05. 2014.

Parker: "Partizan među najboljima u Evropi"

Francuski reprezentativac i NBA zvezda Toni Parker osmislio je projekat promocije košarke u Monpeljeu i Partizan je kao jedan od najboljih evropskih klubova dobio pozivnicu.

Prvotimac San Antonija je i pored, kako su domaći mediji preneli, "katastrofalne sezone" prepoznao veličinu Partizana opisavši ga u pozivnicu kao "jedan od najboljih klubova u Evropi".


Glavni događaj će se bazirati na utakmici tima Tonija Parkera i jednog velikog tima (najverovatnije NBA ligaša) kojem će prethoditi međunarodni turnir. Na njemu će, pored Partizana, učestvovati još Barselona, Asvel, Strazbur, ali i tim francuskog reprezentativci u kojem će nastupati i Nikolas Batum, Kevin Serafan, Ian Mahinmi, Tabo Seftološa, Nando de Kolo, Kori Mageti i Rodrig Buboa.

Sjajan rad sa mladim košarkašima i dobri rezultati u Evroligi svakako su podigli rejting Partizana u evropskim okvirima, te je pozivnica trostrukog NBA šampiona samo kruna uspešnog rada i može samo pozitivno da utiče na sve koji imaju veze sa Partizanom.

Turnir na kojem će crno-beli ponovo dobiti mogućnost da u društvu košarkaškog krema promovišu svoju školu i brend održaće se u Monpeljeu od 19. do 21. septembra.

(Ivan Kovačević, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar