09. 01. 2014.

Poslednja ponuda Partizana, za Trajkovića i Škuletića pola miliona evra

FK Partizan poslao je danas zvaničnu ponudu upravi FK Vojvodina za tandem Branislav Trajković-Petar Škuletić. Ponuđeno je pola miliona evra za oba fudbalera, a očekuje se da će se uprava Novosađana danas izjasniti o ovoj ponudi.

Uprava FK Vojvodina danas je započela sednicu na kojoj će biti razmotrena ova ponuda predstavnika Partizana, tako da se epilog ove višenedeljne sage očekuje već u toku današnjeg dana.

Naime, kad je Marko Nikolić preuzeo kormilo kluba iz Humske jasno je stavio do znanja svojoj upravi da želi nastavak saradnje sa igračima koje je trenirao u svom prethodnom klubu.
Miroslav Vulićević je već potpisao ugovor sa crno-belima, a da li će to učiniti i njegovi doskorašnji saigrači, Branislav Trajković i Petar Škuletić, znaće se vrlo brzo.

Telefonska sednica koju je upravni odbor novosadskog kluba danas počeo nije još gotova, jer su pojedini članovi u inostranstvu.

Tako se konačno očekuje razrešenje statusa ova dva igrača, nakon što su ih mediji prethodnih nedelja selili čas u inostranstvo, čas u redove Partizana. U slučaju da Vojvodina prihvati ponudu, igrači će već narednih dana biti predstavljeni kao nova pojačanja srpskog šampiona.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar