23. 11. 2013.

Mladi ragbisti osvojili Kup Beograda

Kadeti Ragbi kluba Partizan osvojili su Kup Beograda pobedom nad ekipom Pobednika rezultatom 15:14, a utakmica je bila odigrana danas na Adi Ciganliji.
Meč je bio veoma neizvestan, ekipa Pobednika je u jednom trenutku imala prednost od 3:14, ali su talentovani crno-beli kadeti uspeli da u potpunosti preokrenu rezultat u svoju korist i osvoje Kup Beograda.

Crno-beli su imali na poluvremenu prednost od 3:0, koju su stekli iz šutiranja, ali su u nastavku ragbisti Pobednika sa dva eseja preokrenuli situaciju na terenu u svoju korist i stavili ekipu Partizana u tešku poziciju.
Mladi ragbisti u crno-beloj opremi su pokazali karakter, stigli su i prestigli razliku i trijumfovali 15:14. Crno-beli su odlučujuće poene postigli tako što je Živković u poslednjim trenucima meča pretrčao više od pola terena i svom timu doneo trofej beogradskog Kupa.

Ovako se nastavio veoma uspešan niz kadeta Ragbi kluba Partizan, koji su prethodne nedelje u Temišvaru osvojili tittulu jesenjeg prvaka transilvanijske regije, u okviru rumunske nacionalne lige.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)





Nema komentara :

Objavi komentar