23. 11. 2013.

U "Jezero" po sedmu pobedu


Košarkaši Partizana sastaju se sa kragujevačkim Radničkim u devetom kolu regionalne ABA lige. Meč je zakazan za nedelju, 24. novembar, u 19 časova.

U poslednjem kolu regionalne lige crno-beli su izgubili nakon produžetka od večitog rivala, dok su Šumadinci izgubili u Zagrebu od Cedevite.

Šampion Srbije i Jadrana izgubio je tri poslednja meča, dva u Evroligi i jedan u ABA ligi, te u ovu utakmicu ulazi sa velikom željom da prekine loš niz. Ekipa Miroslava Mute Nikolića igra dobro u Evrokupu, a kod kuće ne zna za poraz u ovom takmičenju. U poslednjem "euro" nastupu, Kragujevčani su bili bolji od atinskog Panioniosa u "Jezeru", što opravdava izjavu Duška Vujoševića koji naglašava da je teren Radničkog uvek nezgodan i da crno-beli moraju dati maksimum ako žele do nove pobede.  

Partizan je na deobi prvog mesta regionalne lige sa učinkom od šest pobeda i dva poraza, koliko imaju i Crvena zvezda Telekom Beograd i Cedevita. Radnički je na devetoj poziciji, a u dosadašnjih osam kola ostvario je tri pobede.

(Dejan L. Bajić, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar