17. 11. 2013.

Kadeti Partizana jesenji prvaci Transilvanije! (VIDEO)

U Temišvaru, na stadionu aktuelnog prvaka Rumunije, kadeti Ragbi kluba Partizan osvojili su treći turnir grupe "Transilvanija" i osvojili jesenju titulu.


Ragbisti Partizana su na turniru u Temišvaru zabeležili dve pobede. Prvu su zabeležili protiv do tada najbolje ekipe Transilvanije Baja Mare, rezultatom 24:7. Iako se, zbog rezultata na poluvremeu (14:7), očekivala neizvesna završnica, crno-beli su uspeli da prelome utakmicu u svoju korist i zabeleže trijumf, koji su proslavili jednom od najpoznatijih navijačkih pesama.



Mlade Partizanovce je tada očekivalo finale gde su, rasterećenom igrom, deklasirali ekipu Univerzitatea Kluža sa 25:0 i osvojili titulu jesenjeg prvaka Transilvanije, koja je posvećena povređenom Matiji Arsenijeviću i bolesnom kapitenu Nikodiju Kenteri koji nisu pošli na put sa svojim saigračima.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Luka Slavić, a za njim nimalo nisu zaostajali Višnjić, Aleksić i Andrić.

Sledi pauza, tokom koje će se kadeti crno-belih pripremati za drugi, prolećni deo prvenstva koji će se takođe sastojati iz tri turnira, a od kojih će jedan biti održan u Beogradu.

(Ivan Kovačević, PartizanBeograd.net)


Nema komentara :

Objavi komentar