22. 05. 2013.

Аксентијевић опет у Партизану?

Десни бек који је у прошлог августа продат Аполону, па прослеђен Витесеу, корак до шестомесечне или једногодишње позајмице клубу из Хумске 1.


Прва ласта у Партизанво јато могла би да долети из Холандије! Према вестима које једнаком уверљивошћу стижу из земље „лала“ и из Хумске 1, Никола Аксентијевић је на корак до повратка међу црно-беле.
МОЦАРТ Спорту је на више места потврђено како је су велике шансе да некадашњи млади репрезентативац у летњем прелазном року поново обуче дрес српског првака, пошто су за такву солуцију заинтересоване све стране. Витесе не планира да задржи Аксентијевића (никад није ни дебитовао у званичном мечу), Никола жели да игра (за клуб из Арнема појављивао се само на тренинг утакмицама), Партизан тражи десног бека, јер ће упрскос уверавањима председника Драгана Ђурића Александар Миљковић у иностранство, па се у том кругу интереса – по принципу сви задовољни - назире могућност реализације посла.
Према сазнањима нашег портала, Никола Аксентијевић би се у Хумску вратио на шестомесечну или једногодишњу позајмицу. За ову опцију заинтересован је и шеф струке Вук Рашовић, који је десног бека тренирао у Телеоптику пола године пре него што је овај из филијале пребачен међу првотимце.
Аксентијевић је за Партизану одиграо 27 лигашких, три куп и седам европских утакмица, постигао је један гол, пре него што га је шампион Србије у августу прошле године продао Аполону, а Кипрани одмах проследили на позајмицу у Витесе, где му тренер Фред Рутен није указао шансу.
Одмах по завршетку српског првенства Аксентијевић би требало да озваничи повратак у Хумску 1 и стави на располагање стручном штабу на почетку припрема за наредну сезону.

(mozzartsport.com)