09. 07. 2014.

Godišnje karte za FK Partizan od petka

FK Partizan od petka 11.jula počinje sa prodajom godišnjih ulaznica, a one će koštati od 2.500 do 70.000 dinara u zavisnosti od mesta na stadionu. Godišnje karte će važiti i za sve kvalifikacione mečeve u evropskim takmičenjima, a navijači koji su i prošle godine imali sezonsku ulaznicu dobiće popust na kupovinu novih.

Sezonska karta za južnu tribinu koštaće svega 2.500 dinara, istok i zapad do juga (ulaz E, ulaz M) su 4.000 dinara, sektori bliže centru istoka i zapadu biće 4.500 dinara, a strogo centralni delovi ovih tribina stajaće 6.000 dinara. Navijači koji su i prošle godine imali sezonske ulaznice dobiće popust u iznosu od 500 dinara prilikom kupovine novih godišnjih karata. 

Svi koji budu hteli da kupe pakete ulaznica za evropska takmičenja, a poseduju godišnju kartu, imaće pravo preče kupovine i biće u povlašćenom položaju prilikom trebovanja karata.

Novina u odnosu na prethodne sezone je to što klub omogućava plaćanje kreditnom karticom, kao i odloženo plaćanje u roku od šest meseci, tako da će i oni koji nisu u povoljnoj finansijskoj situaciji, a žele da nabave godišnju kartu moći to sebi da priušte.

Važno je napomenuti da svaki kupac sezonskih ulaznica mora da ima uz sebe neki identifikacioni dokumet, ili ispravu (lična karta, pasoš, vozačka dozvola...)

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar