17. 06. 2014.

Saša Ilić produžio ugovor, ostaju i Drinčić i Lazović!

Dobre vesti za navijače Partizana! U sledećoj sezoni crno-bele će se trakom oko ruke predvoditi dugogodišnji kapiten i ljubimac "Grobara", Saša Ilić, dok je potvrđeno da Nikola Drinčić i Danko Lazović sigurno ostaju u crno-belom taboru. Ovi igrači predstavljali su okosnicu tima iz prolećnog dela prošle sezone.


Nakon najava da će Drinčić i Lazović promeniti sredinu nakon samo pola godine u Humskoj, navijači Partizana mogu da odahnu. Pomenuti tandem će zadužiti crno-bele dresove i za narednu sezonu kako bi pomogli da se trofeji vrate na stadion Partizana.

Čelnici Makabija iz Haife ozbiljno su bili zainteresovani za usluge crnogorskog veznjaka Nikole Drinčića, dok je Lazović već bio viđen kao nova akvizicija atinskog AEK-a. Ipak, ovi fudbaleri su prelomili i odlučili da ostanu u klubu i naredne sezone.
Prvi izazov koji im predstoji biće kvalifikacije za Ligu šampiona, koje počinju već sredinom jula.

Darko Grubor, generalni sekretar Partizana, danas je saopštio medijima da je Saša Ilić odložio svoju penziju i potpisao novi ugovor sa crno-belima na godinu dana. Da je kapiten odoleo zubu vremena pokazale su i njegove konstantne partije u protekloj sezoni za klub iz Humske.

Trener Marko Nikolić je izjavio da je prezadovoljan zbog ovih vesti i da očekuje skoro angažovanje fudbalera u zadnjoj liniji tima. Kao potencijalna pojačanja pominjali su se Marko Lomić, koji je već na pripremama sa Partizanom, kao i Nemanja Tubić, doskorašnji štoper Krasnodara.
Sve to zavisi od odlazaka nekih fudbalera iz zadnje linije tima, a prvenstveno se misli na Trajkovića, Obradovića i Volkova.

Verovatno će u klubu tražiti i još jednog špica zbog povreda Nemanje Kojića i lošeg zdravstvenog stanja Petra Škuletića, ali i to će se znati u narednih nekoliko nedelja.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar