19. 06. 2014.

Finale, treći put

Partizan će danas pred praznim tribinama dočekati gradskog rivala Crvenu zvezdu u okviru trećeg meča finala doigravanja Superlige Srbije. 



Crno-beli ulaze u ovaj meč nakon zaista blistave pobede u drugoj utakmici finalne serije, a večeras će biti jači za Milutinova i Pavlovića, koji su zajedno sa američkim plejmejkerom Nelsonom bili suspendovani na jedan meč. Spisak odluka čelnika domaće lige do sada je išao samo na ruku Partizanovog protivnika i niko ne sumnja u to da će stvari ostati takve kakve jesu sve do kraja sezone. Bilo kako bilo, crno-beli moraju ostati maksimalno prisebni i još jednom dati 120% svojih mogućnosti jer će ponovo biti veoma teško boriti se protiv 12 Radonjićevih igrača i nekolicine arbitara. O odlukama KLS-a ne treba puno polemisati, treba primeniti taktiku iz prošle utakmice u kojoj je do izražaja došla veoma dobra odbrana i potpuna kontrola u skoku praćena odličnim otvaranjem susreta.

Gostujućem timu biće u mnogome olakšan današnji okršaj jer će igrati pred praznom halom. Pa, ko zna, možda neka nova baklja upućena ka Partizanovoj klupi, neki novi upaljač upućen ka Lovernju, neke nove ozlede novinara ili dece od strane Zvezdinih navijača donesu srpskom vicešampionu neki novi benefit?

Trenutni rezultat je 1:1, a prvak države će postati tim koji prvi ostvari tri pobede u seriji. Početak večerašnjeg meča je zakazan za 20 časova.

(Dejan L. Bajić, PartizanBeograd.net) 



Nema komentara :

Objavi komentar