15. 04. 2014.

Kosjerićko čudo stižu u Pionir

Partizan će ugostiti sutra ekipu Crnokose u okviru trećeg kola Superlige Srbije. Biće to treći meč koji će srpski šampion odigrati u svega šest dana, a Velimir Gašić će još jednom predvoditi crno-bele umesto Duška Vujoševića.



Apsolutni šampion Srbije i Adriatika u dobrom raspoloženju dočekuje predstojeći susret sa timom iz Kosjerića. Pobede nad Radničkim u Kragujevcu i Borcem u Čačku nisu bile uopšte lako ostvarene i Partizan se u velikoj meri pomučio da bi zabeležio dva trijumfa na samom početku Superlige. Ovo će biti i prva utakmica u ovom takmičenju koju će Parni valjak odigrati pred domaćom publikom i nema sumnje da je gostujuća ekipa veliki autsajder uoči sutrašnjeg meča.

Crnokosa je izgubila oba prethodna duela u Superligi Srbije- bolja od njih bila je Mega Vizura u Smederevu, te kragujevački Radnički u Kosjeriću. Ekipa Blagoje Ivića, uz Borac, za sada nema pobedu u ovom takmičenju, a nakon gostovanja Partizanu očekuje ih upravo meč sa Čačanima.

Duško Vujošević je još uvek pod suspenzijom i vratiće se na klupu srpskog šampiona u četvrtom kolu na meču protiv Metalca. Velimir Gašić je istakao na konferenciji za štampu da su nastupi Bertansa i Gagića i dalje pod znakom pitanja. Dodao je još da je Crnokosa kvalitetna ekipa koja je za samo dve godine mnogo napredovala i da njegovi igrači moraju ozbiljno pristupiti sutrašnjem okršaju.

Meč između crno-belih i Crnokose zakazan je za sredu, 16. april, sa početkom u 19.30 časova.

(Dejan L. Bajić, PartizanBeograd.net)




Nema komentara :

Objavi komentar