14. 12. 2013.

Crno-beli dočekuju "Đetiće" u Pioniru

Košarkaši Partizana odmeriće snage sutra u Pioniru sa ekipom Budućnosti iz Podgorice. Utakmica se igra od 19 časova, a crno-beli traže pobedu kojom bi se odmakli na tabeli sutrašnjem rivalu.


Aktuelni šampioni Jadrana posle 11 odigranih kola imaju skor od osam pobeda i tri poraza, a u prošlom kolu neočekivano je pretrpljen poraz od Solnoka u Mađarskoj, dok su Podgoričani (skor 7-4) savladali Cedevitu na svom terenu i istakli kandidaturu za mesto koje vodi na završni turnir ABA lige.

Inače, na ovoj utakmici Duško Vujošević proslaviće veliki jubilej, jer će mu ovo biti zvanično 800. utakmica na klupi Partizana. Sigurno je da će se njegovi učenici potruditi da sve uveličaju pobedom. Pored toga trijumf bi bio odlična uvertira i pred važan evroligaški meč sa ekipom CSKA iz Moskve koji se igra u četvrtak u Beogradu.

Kadrovskih problema u sastavu nema, ali je sigurno da su se svi igrači umorili posle velike pobede u Istanbulu. Valja napomenuti da će od sledeće nedelje crno-bele pojačati bivši plejmejker Milenko Tepić.

Karte za ovaj meč prodavaće se sutra od 16 časova, pa sve do početka utakmice na blagajnama hale Pionir. Tribine će koštati 200, a parter 400 dinara.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar