29. 03. 2013.

Партизан без кључних играча чека Мега Визуру


Кошаркаши Партизана уз доста проблема дочекују премијерни меч Супер лиге у суботу од 17 сати против Мега Визуре. На непријатну вест за навијаче српског првака о одласку Друа Гордона, надовезале су се и повреде кључних играча Драгана Милосављевића и Владимира Лучића.

 Овај тандем готово сигурно неће бити у комбинацији за утакмицу са Мегом.

- Нисмо у сјајној ситуацији, ту пре свега мислим на здравствени моменат. Милосављевић је под великим знаком питања за меч, док Владимир Лучић сигурно неће бити у саставу тима због повреде леђа.

- Њему се у кичменом пределу код два мишића појавио спазам и ради се о врло незгодној повреди. Због тога не би требало ризиковати - рекао је тренер Партизана Душко Вујошевић.

 Од њихових замена Вујошевић очекује да одиграју тако да се одсуство Лучића и Милосављевића не осети у игри.

- Како год да буде, и ко год да сутра истрчи на паркет "Пионира", мораће да се потруди да надокнади све те недостатке. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и помогну нам да стигнемо до прве победе у Супер лиги.

 Стратег црно-белих је у суперлативу говорио о наредном ривалу.

- Мега је веома амбициозна екипа, имају у својим редовима доста младих и талентованих играча. Такође, ту је и Бобан Марјановић кога су успели да врате у живот. Ту је и најновије појачање на плеју Лука Дрча. Наравно, не треба заборавити и Новицу Величковића. Са Мега Визуром смо ове сезоне већ играли у купу Србије и тада су нас доста намучили зоном коју су играли скоро 36 минута. Сада ће нам бити далеко теже јер је тим појачан, а као што је познато гаји амбиције да се пласира у АБА лигу следеће сезоне - закључио је Вујошевић.

Извор: sportal.rs