06. 06. 2014.

Trajković i Volkov na izlaznim vratima?

U Humskoj se već uveliko sprema rekonstrukcija tima za narednu sezonu, a za sada se zna samo ko će napustiti prvi tim Partizana.

Čini se da će Branislav Trajković nakon samo pola godine igranja za Partizan, ipak morati da potraži drugi angažman. Čelnici kluba nisu nezadovoljni toliko njegovim igrama, koliko nedisciplinovanim ponašanjem na terenu, ali i van njega. Trajković je, naime, bio fudbaler koji je imao najviše žutih kartona od svih prvotimaca Partizana.

Sledeći fudbaler koji će se gotovo sigurno otisnuti preko granica Srbije je Vladimir Volkov. Hitronogi levi bek je sasvim korektno odradio tri godine iz ugovora sa crno-belima, a pošto je obavezan na saradnju sa klubom do 2015. godine, ovo je poslednja prilika da se nešto zaradi na njemu.
Za usluge Volkova zainteresovani su Verder iz Bremena, Keln, belgijski Mehelen, kao i jedan klub iz Rusije.

Pored vesti o odlascima, stigla je i jedna dobra informacija od uprave. 
Nikola Drinčić će vrlo verovatno ostati u klubu i naredne sezone, uprkos ponudama AEK-a i Makabija iz Haife za njegove usluge. 
Centralni vezista je, prema mišljenju mnogih navijača, bio najbolji pojedinac u redovima Partizana ovog proleća, a sigurno će se njegova pomoć biti od presudnog značaja crno-belima u pohodu na titulu sledeće sezone.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)



Nema komentara :

Objavi komentar