16. 04. 2014.

Partizan odbranom do dva boda!

Rukometaši Partizana trijumfovali su na Banjici nad Radničkim na Banjici zabeleživši prva dva boda u ovogodišnjoj Superligi Srbije.
Iako se očekivalo da Partizan zaigra tvrdo od samog starta i već u prvom poluvremenu reši pitanje pobednika, crno-beli su bili suočeni sa tvrdom odbranom Kragujevčana. I pored dobre tradicije u duelima sa Radničkim i dobro raspoloženog Radovanovića i Markićevića, Partizan za dobar rezultat na kraju prvog poluvremenu (12:11) može da zahvali golmanu Radivoju Ristanoviću.

Drugo poluvreme je proteklo sasvim isto kao i prvi period igre. Osim raspoloženih Radovanovića i Markićevića sa jedne, i Janićijevića sa druge strane, utakmicom su dominirale bravure golmana i sjajna igra u odbrani. Crno-beli su, ipak, uspeli da održe minimalno vođstvo i utakmicu završe sa 22:21.

Glavni strateg Partizana Aleksandar Brković napomenuo je da maksimum ekipe očekuje tek u bliskoj budućnosti:
"U ovom plej-ofu neće biti lakih utakmica, a primetan je i grč zbog mnogobrojnih poraza u dosadašnjem delu sezone. Razlika u igri će se osetiti iz meča u meč i siguran sam da ćemo biti sve bolji i bolji."

U narednom kolu crno-beli gostuju Muškom rukometnom klubu "Crvena Zvezda".

(Ivan Kovačević, PartizanBeograd.net)


Nema komentara :

Objavi komentar