07. 01. 2014.

Škuletić daleko od Humske

Petar Škuletić, doskorašnji napadač FK Vojvodina i već viđeno pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, vrlo je blizu prelaska u redove turskog prvoligaša Genčlerbirligija.



Iako su mnogi već videli Škuletića u crno-belom dresu, situacija se iznenada promenila, te je u igru ušao i turski klub sa ponudom od 400.00 evra koju Partizan ne može finansijski da isprati.

Pred početak Nove godine menadžer fudbalera, Radojica Božović, najavljivao je rešenje problema uprkos velikom obeštećenju koje je tražila uprava FK Vojvodine. Pored toga, postojala je i nesumnjiva želja fudbalera da pojača redove šampiona i nastavi da sarađuje sa Marko Nikolićem, koji mu je bio trener u prvom delu sezone u Vojvodini.

Sada se ostaje da vidi da li će Škuletić prihvatiti ponudu Genčlerbirligija i pridružiti se koloniji srpskih fudbalera koji već nastupaju za ovaj klub. Čini se da je transfer blizu realizacije i da će uprava crno-belih pod hitno morati da se okrene angažovanju drugog fudbalera u špicu napada.

Situacija je nezavidna ako se zna da su preostala dva špica, Kojić i Fofana, povređeni i da se ne zna kada će se u potpunosti oporaviti.

(Igor Kamber, PartizanBeograd.net)






Nema komentara :

Objavi komentar